Тернопільська міська рада розшукує ініціативних підприємців, які прагнуть розвивати власну справу та зацікавлені в економічному розвитку рідної громади!

У Тернопільській міській територіальній громаді розпочинає активно функціонувати індустріальний парк.

На території площею 15 га у зручному місцезнаходженні недалеко від центральної частини міста (вул. Микулинецька) потенційні учасники матимуть змогу займатись переробною (первинна та вторинна переробки сільськогосподарської сировини, виробництво харчових продуктів та продуктів дитячого харчування) та професійною науково-технічною діяльністю (дослідження на предмет покращення якості продукції та використання нових технологій, IT-кластер).

Потенційними партнерами також можуть виступити підприємства, що спеціалізуються у сфері транспорту та складського господарства; тимчасового розміщення та організації харчування; адміністративного та допоміжного обслуговування.

Учасники індустріального парку отримують в оренду земельні ділянки, повністю облаштовані відповідною інфраструктурою та інженерними мережами, пільги в оподаткуванні та митних зборах (відповідно до Закону України «Про індустріальні парки»); можливості налагодити нові партнерські відносини з іншими учасниками парку.

Звертайтесь в управління економіки, промисловості та праці за адресою вул. Коперника, 1, каб. 401, тел. +38(0352)251649 або пишіть на електронну скриньку ekon_mr@meta.ua.