У Тернопільській спеціалізованій школі №3 тривають роботи з будівництва нового мультиспортивного комплексу

У Тернополі на території спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов проводяться ремонтні роботи з облаштування нового сучасного мультиспортивного комплексу для учнів.

«Від початку ремонтних робіт працівниками підрядної організації здійснено заміну каналізаційної системи та опори електромереж. Відремонтовано підпірну стінку та оновлено асфальтобетонне покриття, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Відповідно до проєкту, на території мультиспортивного комплексу облаштують два ігрових майданчики зі штучним трав’янистим покриттям, зокрема, великий – для футболу та маленький – для гри у волейбол, великий теніс, настільний теніс та  бадмінтон. Реалізація даного проєкту проходить на умовах співфінансування з місцевого бюджету та Державного фонду регіонального розвитку».

При сприятливих погодних умовах, ремонтні роботи заплановано завершити до 1 вересня.

Нагадаємо, в освітньому закладі реалізовано також проєкт «Шкільного громадського бюджету 2021» - «Лаунж-зона з портативним кінотеатром». Для учнів придбано сучасні крісла-мішки, проектор та екран, які можуть бути розміщені як у приміщенні школи, так і на шкільному подвір’ї.