У Тернополі на базі міської поліклініки №2 працює відділ «Хірургії одного дня»

Для надання кваліфікованої хірургічної та терапевтичної допомоги на базі КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» у поліклініці, що на вул. Р.Купчинського, 14 працює відділ «Хірургії одного дня».

Як розповідає заступник директора з поліклінічної роботи КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» Вадим Кравчук, відділ «Хірургії одного дня» працює на третьому поверсі поліклініки, де є операційна та три палати. Обстеження, консультацію та лікування проводять вузькі спеціалісти не лише для жителів Тернополя, а й району та села. Для того, щоб отримати відповідну допомогу спеціалістів, сімейний лікар повинен видати направлення.

Медики відділу «Хірургії одного дня» лікують: варикозне розширення вен, проблеми випадіння волосся методом плазмотерапії, захворювання опорно-рухового апарату, лікування трофічних виразок, пухлин шкіри та м’яких тканин, вузли щитовидної залози тощо.

Нагадаємо, записатися на прийом до сімейного лікаря тернополяни можуть онлайн у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» в розділі «Список лікарів центру».