Міський голова Тернополя привітав працівників обласного лабораторного центру з нагоди Дня медика

Напередодні Дня медичного працівника, що традиційно відзначають в Україні у третю неділю червня, міський голова Тернополя Сергій Надал привітав та нагородив працівників ДУ «Обласний лабораторний центр МОЗ України».

«Від себе особисто та від усієї громади Тернополя вітаю вас з професійним святом. Ще декілька місяців тому мало хто в місті розумів, хто такий працівник лабораторного центру, лікар-епідеміолог та санітарний лікар. На жаль, епідемія COVID-19 внесла свої жорсткі корективи у більшість сфер нашого життя, проте саме зараз усі ми маємо можливість оцінити, наскільки важливою, потрібною та відповідальною є ваша щоденна робота, - відзначив Сергій Надал. – Тому що сьогодні ви разом з нашими медичними працівниками знаходитеся на передовій боротьби з коронавірусом. За це ми вам надзвичайно вдячні та гордимося тим, що наш лабораторний центр є одним із кращих в Україні та на вас рівняються з інших обласних центрів».

Сергій Надал подякував керівництву, головному лікарю-епідеміологу області і всім працівникам лабораторного центру за щоденну самовіддану працю, плідну співпрацю і підтримку наших медичних закладів та побажав міцного здоров’я, родинного затишку і Божих благословінь.

В свою чергу, очільник Тернополя отримав подяку від колективу закладу за допомогу та підтримку в боротьбі з гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом COVID-19.