Оголошення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст.9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності міста, що підлягають наданню в оренду та відчуженню”.

Розробник – управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради.

Проект регуляторного акту визначає процедуру конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання (далі суб’єкти оціночної діяльності) для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності міста, що підлягають наданню в оренду та відчуженню.

Проект рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності міста, що підлягають наданню в оренду та відчуженню” та аналіз його регуляторного впливу буде опубліковано в газеті «Вільне життя плюс» та розміщено на офіційному сайті Тернопільської міської ради http://rada.te.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження щодо проекту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування проекту даного рішення та аналізу його регуляторного впливу.

На поштову адресу: 46001, м. Тернопіль, бульв. Т.Шевченка, 21, управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, тел.(0352) 43-09-28; 52-47–74, 25-58-63.

На електронну адресу: e-mail: ukmmtr@meta.ua .