Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Проект регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради «Про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги» щодо встановлення тарифів на ритуальні послуги є некомерційні послуги спеціалізованому комунальному підприємству.

Розробник даного проекту – управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Мета проекту – встановлення економічно обґрунтованих тарифів на платні ритуальні послуги для спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальні послуги», з метою забезпечення доступності ритуальних послуг для всіх верств населення незалежно від рівня їх грошових доходів, забезпечення стабільного функціонування спеціалізованого комунального підприємства міста по ефективному безперебійному надання послуг населенню, сприянню виконання основних статутних функцій.

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги та аналізу регуляторного впливу рішення виконавчого комітету міської ради “Про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги» становить один місяць з дня оприлюднення та які просимо подавати за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, електронна адреса: gkge@ukr.net або за тел. 0352 (25-46-85), 52-58-48, 52-68-82.

Проект регуляторного акту буде оприлюднений шляхом його розміщення на офіційному сайті Тернопільської міської ради в розділі «Нормативні документи», підрозділ «Регуляторна політика», а також – шляхом опублікування в газеті «Вільне життя плюс».