Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Проект регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 22.03.2017р. №185 «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги»,та від 21.06.2017р.№396 «Про погодження тарифів на платні послуги» щодо внесення змін у встановлені у 2017 році тарифи на платні медичні послуги КНП «Міська лікарня №3» з зв’язку із внесення зміни у вартість затвердженої платної послуги.

Розробник даного проекту – відділ охорони здоров»я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради.

Мета проекту - встановлення тарифів на платні медичні послуги для комунального некомерційного підприємства у економічно обґрунтованих розмірах, зокрема відповідно до діючого законодавства щодо розміру мінімальної заробітної плати, яка діє на сьогоднішній день, збільшення фактичних затрат на надання таких послуг та розширення переліку платних медичних послуг, які може надавати підприємство.

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту даного рішення становить один місяць з дня оприлюднення, які надавати відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, бульв. Шевченка, 1, електронна адреса – voz_ta_mz@ukr.net, контактний телефон 52-56-96.

Проект регуляторного акту буде оприлюднений шляхом його розміщення на офіційному сайті Тернопільської міської ради в розділі «Нормативні документи», підрозділ «Регуляторна політика», а також – шляхом опублікування в газеті «Вільне життя плюс».