Про передачу на баланс матеріальних цінностей

З метою належного функціонування комунальної організації «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» Тернопільської міської ради, утримання у відповідному стані матеріальних цінностей, відповідно до «Програми захисту населення і території Тернопільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки», затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2018 №7/30/20, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати безоплатно з балансу управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради на баланс комунальної організації «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» Тернопільської міської ради … у кількості … шт. на загальну вартість 40 000 грн 00 коп. (сорок тисяч гривень 00 коп.).

2. Управлінню розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради провести документальне оформлення передачі-прийняття матеріальних цінностей згідно чинного законодавства.  

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.