Про введення в дію протоколу засідання конкурсної комісії

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.30  Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року №1173 (із змінами і доповненнями), враховуючи рішення конкурсної комісії із визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Ввести в дію рішення конкурсної комісії зазначене у протоколі №3 від 08 лютого 2023 року із визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади (додається).

2.Договір з переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, Лоти №№1,2,3,4,5,6,7 укласти терміном на 12 місяців.

3.Уповноважити начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського на укладання договору з переможцем конкурсу.

4.Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.