Про затвердження загальних вимог та обмежень щодо розміщення вивісок (табличок) на території Тернопільської міської територіальної громади

Враховуючи рішення виконавчого комітету міської ради від 14.09.2022 №991 «Про розгляд петиції», з метою візуального впорядкування та формування естетики зовнішнього вигляду об’єктів на території Тернопільської міської територіальної громади, керуючись Законами України «Про рекламу», «Про благоустрій населених пунктів», «Про архітектурну діяльність», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити загальні вимоги та обмеження щодо розміщення вивісок (табличок) на території Тернопільської міської територіальної громади (додаються).

2.Рішення виконавчого комітету міської ради від 01.07.2015 №541 «Про затвердження зразків зовнішніх рекламних засобів в м. Тернополі» - вважити таким, що втратило чинність.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук та Ігоря Крисоватого.