Про врегулювання питання встановлення розміру плати

П.3 рішення викладено в новій редакції відповідно до рішення виконавчого комітету від 12.09.2022 № 943

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою  Кабінету міністрів України від 14.11.2018 №990  «Про затвердження Порядку тимчасового затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання», рішенням Тернопільської міської ради від 20.04.2018 № 7/24/16 «Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя», з метою забезпечення належної роботи комунального підприємства «Тернопільелектротранс» та   ДП «Сервіс ТЕТ» КП «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради з транспортування тимчасово затриманих транспортних засобів, у зв’язку з суттєвим зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, розміру заробітної плати,  виконавчий комітет міської ради

Вирішив:

1. Уповноважити управління транспортних мереж та зв’язку здійснювати реалізацію повноважень щодо встановлення (корегування) розміру плати за  транспортування тимчасово затриманих транспортних засобів.

2. Зобов’язати комунальне підприємство «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради та   ДП «Сервіс ТЕТ» КП «Тернопільелектротранс» в процесі розрахунку розміру плати за транспортування тимчасово затриманих транспортних засобів на спеціальні майданчики (стоянки) дотримуватися вимог законодавства України.

3. Зобов’язати управління транспортних мереж та зв’язку приймати та виносити на погодження виконавчого комітету міської ради накази про встановлення розміру плати за транспортування тимчасово затриманих транспортних засобів на спеціальні майданчики (стоянки).

4. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднювати видані управлінням транспортних мереж та зв'язку накази, вказані в п. 3 даного рішення, на сайті Тернопільської міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.