Про внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік

Керуючись Бюджетним кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2022 року № 401 «Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету» та повідомленням Державної казначейської служби України від 11.04.2022 року № 22, постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» , зверненнями головних розпорядників коштів, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Затвердити доходи бюджету громади даного рішення згідно з додатком 1 (додається).
2.Затвердити фінансування бюджету Тернопільської міської територіальної громади згідно з додатком 2 (додається).
3.Затвердити видатки загального та спеціального фондів бюджету громади даного рішення по головних розпорядниках коштів згідно з додатком 3 (додається).
4.Затвердити зміни в «Міжбюджетні трансферти на 2022 рік» згідно з додатком 4 (додається).
5.Затвердити зміни в «Розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/ регіональних програм у 2022 році» згідно з додатком 5 (додається).
6.Затвердити зміни в «Розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів із будівництва, реконструкції і реставрації, капітальний ремонт об»єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об»єктами Тернопільської міської територіальної громади у 2022 році» згідно з додатком 6 (додається).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючого справами Івана Хімейчука.