Про виконання робіт з демонтажу об’єкта благоустрою

Враховуючи звернення відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради та висновок ТОВ «Промбудпроект» з обстеження технічного стану пам’ятника поету, письменнику Олександру Сергійовичу Пушкіну, який знаходиться у сквері по вул. В’ячеслава Чорновола у м. Тернополі, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради забезпечити виконання робіт з демонтажу пам’ятника поету, письменнику Олександру Сергійовичу Пушкіну, який знаходиться у сквері по вул. В’ячеслава Чорновола у м. Тернополі.

2. Відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради, як балансоутримувачу, передати, а ТМШРБП «Міськшляхрембуд» прийняти пам’ятник поету, письменнику Олександру Сергійовичу Пушкіну на безоплатне зберігання.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.