Про початок опалювального періоду в м. Тернополі

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про житлово-комунальні послуги”, постановами Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної води і водовідведення” та від 21.07.2019 №830 “Про затвердження Правил надання послуг з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії”, зважаючи на пониження середньодобової температури зовнішнього повітря, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити комунальному підприємству теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради та його дочірньому підприємству “Тернопільська енергосервісна компанія” розпочати з 10 жовтня 2021 року опалювальний період для медичних закладів, шкіл та дошкільних навчальних закладів м.Тернополя, а з 12 жовтня 2021 року – для населення та інших споживачів.

2. Дозволити жителям Тернопільської міської територіальної громади, які проживають в будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою опалення розпочати опалювальний період з 12 жовтня 2021 року.

3. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ забезпечити оприлюднення даного рішення у засобах масової інформації. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.