Про затвердження Політики у сфері якості Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015, Настанови у сфері якості Тернопільської міської ради з метою впровадження європейських стандартів місцевої демократії, спрямованих на надання якісних і доступних муніципальних послуг, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити Політику у сфері якості Тернопільської міської ради, згідно з додатком (додається).

2.Управлінню матеріального забезпечення та інформаційних технологій забезпечити виготовлення та заміну презентаційної версії Політики у сфері якості Тернопільської міської ради, що знаходиться на першому поверсі будівлі міської ради.

3.Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі засобами масової інформації Політику у сфері якості Тернопільської міської ради розмістити на офіційному сайті міської ради.

4.Вважати такими, що втратили чинність пункти 1,2,3,4,6 рішення виконавчого комітету від 27.02.2019 № 197 «Про затвердження Політики у сфері якості виконавчих органів Тернопільської міської ради».

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука.