Про перерозподіл бюджетних асигнувань

Керуючись Бюджетним кодексом України, пп..15,16 рішення міської ради від 18.12.2020 року « Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік», зверненням головного розпорядника коштів та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1.Затвердити видатки спеціального фонду бюджету громади даного рішення по головних розпорядниках коштів , додається згідно із додатком (додаток 1).

2. Затвердити розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів із будівництва, реконструкції і реставрації, капітальний ремонт об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами Тернопільської міської територіальної громади у 2021 році ,додається згідно із додатком (додаток 2).

3.Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих регіональних програм у 2021 році , додається згідно із додатком (додаток 3).

4. Затвердити дане рішення на черговій сесії міської ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.