Про внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік

Керуючись Бюджетним кодексом України, пп..15,16 рішення міської ради від 18.12.2021 року « Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік», зверненнями головних розпорядників коштів та враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету та фінансів виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1.Збільшити доходи загального фонду бюджету громади за рахунок субвенцій з місцевих бюджетів іншим місцевим бюджетам на 255,0 тис.грн., додається згідно із додатком (додаток 1).

2.Затвердити фінансування бюджету громади по спеціальному фонду за рахунок передачі коштів із загального фонду до спеціального фонду ( бюджету розвитку) в сумі 1373,405тис. Грн. , додається згідно із додатком (додаток 2).

3.Затвердити видатки загального фонду бюджету громади даного рішення по головних розпорядниках коштів в сумі мінус 1118,405 тис. грн., додається згідно із додатком (додаток 3).

4.Затвердити видатки спеціального фонду бюджету громади даного рішення по головних розпорядниках коштів в сумі 1373,405 тис. грн., додається згідно із додатком (додаток 3).

5.Затвердити зміни до міжбюджетних трансфертів бюджету Тернопільської міської територіальної громади у 2021році , додається згідно із додатком (додаток 4).

6.Затвердити розподіл коштів бюджету розвитку на здійснення заходів із будівництва, реконструкції і реставрації, капітальний ремонт об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами Тернопільської міської територіальної громади у 2021 році, додається згідно із додатком (додаток 5).

7.Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих регіональних програм у 2021 році , додається згідно із додатком (додаток 6).

8.Затвердити дане рішення на черговій сесії міської ради.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.