Про організацію учнівських перевезень

Враховуючи обмежувальні заходи встановлені Постановою Кабінету Міністрів України "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" від 22.07.2020р. №641 (із змінами), початок навчального 2020-2021 року, з метою належного надання послуг з перевезень громадським пасажирським транспортом учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Управлінню транспортних мереж та зв'язку та управлінню освіти і науки організувати виконання спеціальних (шкільних) рейсів на окремих маршрутах міста Тернополя комунальним громадським транспортом.

2. Управлінню освіти і науки ознайомити керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Тернополя з графіком виконання спеціальних (шкільних) рейсів для належної організації навчального процесу.

3. Комунальному підприємству "Тернопільелектротранс":

3.1. Громадський транспорт, який виконуватиме спеціальні (шкільні) рейси, обладнати табличками "Діти".

3.2. Перевезення учнів спеціальними (шкільними) рейсами здійснювати по учнівських квитках "Соціальна карта Тернополянина".

4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в друкованих засобах масової інформації та на офіційному сайті міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В.Є.