Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул. Білецька ПП «Креатор-буд»

Розглянувши звернення ПП «Креатор-буд», керуючись ст.12, 59, 61, 98, 99, 100, 122, 124-1 Земельного кодексу України, ст.25, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Дати дозвіл Приватному підприємству «Креатор-буд» (код ЄДРПОУ 34227060) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту– інший земельний сервітут (для використання в рекреаційних цілях (для влаштування відпочинкової зони, у тому числі розташування об’єктів фізичної культури і спорту, які не є об’єктами нерухомості)) площею до 0,1810га за адресою вул. Білецька, м. Тернопіль строком на п’ять років, без права забудови земельної ділянки.

2. Дати дозвіл Приватному підприємству «Креатор-буд» (код ЄДРПОУ 34227060) на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту– інший земельний сервітут (для використання в рекреаційних цілях (для влаштування відпочинкової зони, у тому числі розташування об’єктів фізичної культури і спорту, які не є об’єктами нерухомості)) площею до 0,1790га за адресою вул. Білецька строком на п’ять років, без права забудови земельної ділянки. 

3. Проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в шестимісячний термін подати на затвердження.

Поіменне голосування