Про звіти старост Тернопільської міської територіальної громади про роботу за 2022 рік

Відповідно до ст. 54¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рішення міської ради від 18.11.2020 №8/1/9 «Про затвердження старост», від 19.12.2022 №8/п21/04 «Про план роботи Тернопільської міської ради на 2023 рік», від 17.12.2021 №8/11/26 «Про затвердження Положення про старосту та Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Тернопільській міській територіальній громаді», заслухавши звіти старост старостинських округів, приєднаних до Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Звіт старости  Курівецького старостинського округу з центром в селі Курівці, до складу якого входить територія села Курівці, Ольги Кузьми  про роботу за 2022 рік взяти до відома  (додається).

2. Звіт старости Малашовецького старостинського  округу   з центром в селі Іванківці, до складу якого входить територія сіл Малашівці та Іванківці, Володимира Корнутяка про роботу за 2022 рік взяти до відома (додається).

3. Звіт ­старости Чернихівського старостинського округу  з центром в селі Чернихів, до складу якого входить територія сіл  Чернихів, Глядки, Плесківці, Богдана Татарина про роботу за 2022 рік взяти до відома (додається).

4. Звіт старости Кобзарівського старостинського округу з центром в селі Кобзарівка, до складу якого входить територія  сіл Кобзарівка, Вертелка, Городище, Носівці, Ольги Туткалюк про роботу за 2022 рік взяти до відома (додається).

5. Контроль за даним рішенням покласти на постійну комісію міської ради з питань  місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.

Поіменне голосування