Про внесення змін до рішення Тернопільської міської ради від 16.06.2016 р. №7/9/23 «Про бюджетний регламент Тернопільської міської ради»

Керуючись Бюджетним кодексом України, Податковим кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про доступ до публічної інформації» та іншими нормативно-правовими актами України, що регулюють бюджетні відносини, та відповідно до рішення міської ради від 14.11.2018р. № 7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», постановою Кабінету Міністрів України  від 26.04.2003року № 621 « Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проектів Бюджетної декларації та державного бюджету»,  з метою забезпечення своєчасного та якісного формування прогнозу бюджету Тернопільської міської територіальної громади на середньострокове планування, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в рішення міської ради від  16.06.2016 р. №7/9/23 «Про бюджетний регламент Тернопільської міської ради», виклавши Бюджетний регламент Тернопільської міської ради та стадії бюджетного  процесу в новій редакції, згідно із додатками 1, 2 (додаються).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування