Про початок реорганізації Городищенської сільської ради шляхом приєднання до Тернопільської міської ради

Керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2 ст. 8 3 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», відповідно до ст. 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, рішенням міської ради від 07.02.2020 р. № 7/46/8 «Про добровільне приєднання Городищенської сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади», рішенням Городищенської сільської ради від 07.02.2020року №370 «Про добровільне приєднання Городищенської сільської територіальної громади Зборівського району до Тернопільської міської територіальної громади», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити шляхом приєднання до Тернопільської міської ради (ЄДРПОУ 34334305), місце знаходження: вул. Листопадова,5 м. Тернопіль:

- Городищенську сільську раду (ЄДРПОУ 04392385), місце знаходження: с. Городище Зборівський район, Тернопільська область.

  1. Тернопільська міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків  Городищенської сільської ради.
  2. Уповноважити виконавчий комітет Тернопільської міської ради на створення комісії з реорганізації Городищенської сільської ради
  3. Покласти на Комісію з реорганізації  Городищенської сільської ради повноваження щодо здійснення повної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Городищенської  сільської ради  з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на день прийняття даного рішення.
  4. Інвентаризацію проводити у присутності матеріально відповідальних осіб Городищенської сільської ради
  5. Виконавчому комітету міської ради розробити та затвердити План заходів з реорганізації Городищенської сільської ради.
  6. Затвердити форму передавального акту, згідно з додатком 1 (додається).
  7. Затвердити форму акту приймання-передачі документів, що нагромадилися станом на день прийняття даного рішення під час діяльності ради, що приєднується до Тернопільської міської ради, згідно з додатком 2 (додається).
  8. Комісії з реорганізації:

- забезпечити інвентаризацію документів, що нагромадилися під час діяльності  Городищенської сільської ради станом на день прийняття даного рішення у порядку, передбаченому законодавством та передати їх Тернопільській  міській раді;

- після складання передавальних актів подати їх на затвердження виконавчому комітету Тернопільською міською радою.

- забезпечити в порядку, встановленому законодавством України, попередження та звільнення працівників Городищенської сільської  ради відповідно до п.1 статті 40 Кодексу законів про працю України.

  1. Виконавчому комітету визначити відповідальну особу за фізичне приймання документів діяльності Городищенської сільської ради.
  2. Виконавчому комітету Тернопільської міської ради в двотижневий термін після затвердження передавальних актів утворити комісію з прийняття майна, активів та зобов’язань Городищенської сільської ради і забезпечити своєчасне та повне прийняття й оприбуткування зазначеного майна, активів та зобов’язань Тернопільською міською радою.
  3. Голові  Комісії з реорганізації забезпечити своєчасне здійснення заходів, передбачених Планом заходів з реорганізації  Городищенської сільської ради.
  4. Організацію та контроль за виконанням рішення покласти на міського голову.

Поіменне голосування