Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1895га за адресою вул. Заміська, гр. Чубатому В.П.

 

Розглянувши звернення гр. Чубатого Віталія Петровича, керуючись ст.12, 20, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рекомендації робочої групи, створеної розпорядженням міського голови від 27.10.2017р. №262 та висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації продажу та оренди землі, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр. Чубатому Віталію Петровичу (рнокпп ____ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,1895га для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, стоянками для автомобілів та творчими майстернями за адресою вул. Заміська,.

2.Дозволити гр. Чубатому Віталію Петровичу (рнокпп ____ змінити цільове призначення земельної ділянки (кад.номер 6110100000:07:009:0125) площею 0,1895га для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, стоянками для автомобілів та творчими майстернями за адресою вул. Заміська,. 3.Віднести земельну ділянку вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.

4.Зобов’язати гр. Чубатого Віталія Петровича в двомісячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

5.Обмежити поверховість багатоквартирного житлового будинку, зазначеного в п.1 до 5 (п’яти) поверхів.

6.Зобов’язати гр.Чубатого Віталія Петровича облаштувати місце для паркування транспортних засобів та майданчик для відпочинку мешканців прилеглих житлових будинків.

Поіменне голосування