Про прийняття пожежного гідранта до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення ОК «ЖБК «Меркурій Вест», з метою забезпечення належного утримання та обслуговування пожежного гідранта, який був  встановлений на виконання технічних умов від 14.02.2019№22/19на підключення будівництва торгово-побутового закладу для навчально-технологічного процесу для Тернопільського кооперативного торгівельно-економічного коледжу за адресою: вул.Живова,1до мереж водопостачання та водовідведення,враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти від ОК «ЖБК «Меркурій Вест» до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади та передати в поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Тернопільводоканал» пожежний гідрант,балансовою вартістю 56 419,20 грн. (п'ятдесят шість тисяч чотириста дев'ятнадцять грн. 20 коп.).

2.Створити комісію з прийняття-передачі пожежного гідранта, вказаного в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).

3.Комісії, вказаній у п.2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.