Про комісію з питань поновлення прав реабілітованих та встановлення статусу учасників ОУН-УПА

Керуючись Законами України «Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Тернопільської обласної ради від 17.01.1997 №110 «Про статус ветеранів ОУН-УПА та гарантії їх соціального захисту на території Тернопільської області» та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 15.04.1997 №158 «Про заходи по виконанню рішення Тернопільської обласної ради від 17.01.1997 року №110", враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити склад комісії з питань поновлення прав реабілітованих та встановлення статусу учасників ОУН-УПА, згідно з додатком (додається).

2.Вважати таким, що втратив чинність п.1 рішення міської ради від 22.12.2015 №7/3/24  «Про комісію з питань поновлення прав реабілітованих та встановлення статусу учасників ОУН-УПА».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.