Про внесення змін до комплексної Програми «Здоров’я громади» на 2019–2021 рр.»

      З метою удосконалення роботи та фінансування галузі охорони здоров'я Тернопільської міської територіальної громади,  керуючись ст.89 Бюджетного Кодексу України, п. 22 ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів та з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни і доповнення до розділу 6 комплексної програми «Здоров’я громади» на 2019-2021 рр.», затвердженої рішенням міської ради від 19.12.2018 № 7/31/13 «Про затвердження комплексної програми «Здоров’я громади» на 2019-2021 рр.», а саме:

1.1. В розділі 4 пункт «Ресурсне забезпечення» викласти в новій редакції згідно з додатком № 1 (додається)

1.2. В розділі 6 пункт 1 «Організаційно - правові засади управління охороною здоров»я»  підпункти 1.1.1. «Створення єдиного електронного медичного простору, впровадження телемедичних технологій та електронного медичного документообороту», 1.1.6. Розвиток охорони здоров»я в сільських населених пунктах», пункт 2 «Забезпечення соціальних стандартів у сфері охорони здоров»я», пункт 4 «Забезпечення якості лікування хворих на цукровий діабет» підпункт 4.2.2. «Забезпечення інсулінозалежних хворих препаратами інсуліну», пункт 5 «Імунопрофілактика та захист від інфекційних хвороб», пункт 5 «Імунопрофілактика та захист від інфекційних хвороб», пункт 6 «Покращення медичної допомоги населенню з онкологічними захворюваннями», пункт 10 «Розвиток стоматологічної допомоги», пункт 12 «Покращення медичної допомоги учасникам АТО/ООС та членам їх сімей» підпункт 12.1.2 . «Забезпечення безкоштовного медичного обстеження та лікування в ЗОЗ міста учасників АТО/ООС та членам сімей загиблих учасників АТО/ООС», пункт 17 «Покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я», підпункти 17.1.2. «Проведення капітального ремонту та реконструкції, добудови приміщень КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2», 17.1.4. «Проведення капітального ремонту приміщень КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня»,  17.2.2 «Дооснащення медичним та іншим обладнанням, в тому числі автомобілями, КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» відповідно до табеля оснащення», пункт18 «Удосконалення кадрового забезпечення» підпункт» підпункти 18.2.1. «Забезпечення співфінансування пакетів добровільного медичного страхування працівників галузі охорони здоров’я» та 18.2.2 «Впровадження матеріального стимулювання медичних та інших працівників, що безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненню заходів з запобігання поширення COVID 19»  викласти в новій редакції згідно з додатком № 2 (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань.

Додатки