Про поновлення договорів оренди землі

З метою спрощення процедури поновлення договорів оренди землі, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 33 Закону України «Про оренду землі», ст. 12 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Поновити договори оренди землі, термін яких закінчується в період з 01.01.2020 року по 31.12.2020 року на термін, передбачений попереднім договором з моменту їх закінчення, але не більше, ніж на п’ять років, згідно з додатками (додаються).
2.Поновленню підлягають договори оренди землі, вказані в п.1, щодо яких будуть відповідні звернення від орендарів, в строки, визначені чинним законодавством та умовами діючих договорів, за умови належного виконання умов договорів оренди та відсутності заборгованості з орендної плати.
3.Поновленю не підлягають договори оренди землі щодо земельних ділянок, на яких розташовані тимчасові споруди, окрім земельних ділянок комунальних підприємств та земельних ділянок, що придбані на аукціоні.
4.Юридичним та фізичним особам оформити право користування земельними ділянками згідно чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування.