Про затвердження Стратегічного плану розвитку Тернопільської міської територіальної громади до 2029 року

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Мінрегіонбуду «Про затвердження Методики розроблення, проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації», враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018 року №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», п.10 протокольного доручення наради при міському голові від 05.02.2019 року №8, протоколи засідань робочої групи згідно розпорядження міського голови від 14.02.2019 року №37 та висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Стратегічний план розвитку Тернопільської міської територіальної громади до 2029 року, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню стратегічного розвитку міста проводити щорічний моніторинг його реалізації, починаючи з 2020 року, із заслуховуванням на сесії міської ради.
3. Рішення міської ради від 26.04.2013 року №6/31/17 «Про затвердження Плану стратегічного розвитку міста Тернополя до 2025 року» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.