Детальний план території, обмеженої вул. Проектна №7, вул. Проектна №4, вул. Проектна №3, вул. Богуна, вул. Галицька, вул. За Долиною, в с. Малашівці Тернопільської міської територіальної громади

ДОВІДКА

про громадське обговорення проєкту містобудівної документації «» (далі – ДПТ)

Громадське обговорення проєкту містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Проектна №7, вул. Проектна №4, вул. Проектна №3, вул. Богуна, вул. Галицька, вул. За Долиною, в с. Малашівці Тернопільської міської територіальної громади» проведено її замовником - Тернопільською міською радою в період з  25-го грудня 2021 року і триває до 24-го січня 2022 року відповідно до положень Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 (із змінами). Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Проектна №7, вул. Проектна №4, вул. Проектна №3, вул. Богуна, вул. Галицька, вул. За Долиною, в с. Малашівці Тернопільської міської територіальної громади» було розміщено на офіційному сайті Тернопільської міської ради в розділі «Участь громадськості. Громадські обговорення та слухання» та в двох засобах масової інформації - газетах «Вільне життя» №104 від 29.12.2021 і «Новій тернопільській газеті».

За результатами громадського обговорення, пропозиції громадськості були надіслані розробнику проєкту містобудівної документації ДПТ ТОВ «ПРОМБУДПРОЕКТ» для їх розгляду, врахування або надання обгрунтованої відмови.

Матеріали громадського обговорення оприлюднені на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради ternopilcity.gov.ua в розділі «Участь громадськості. Громадські обговорення та слухання».

 

Рішення сесії Тернопільської міської ради від 04.02.2022 №8/12/12 «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Проектна №7, вул. Проектна №4, вул. Проектна №3, вул. Богуна, вул. Галицька, вул. За Долиною, в с. Малашівці Тернопільської міської територіальної громади» (доступно для перегляду)

Пояснювальна записка (доступна для завантаження)

Графічні матеріали (додаються)