Тернопільська міська рада оголошує конкурс з пошуку інвестора

Оголошення

Згідно рішення виконавчого комітету від 01.06.2022 року №537 «Про доповнення переліку інвестиційно привабливих об’єктів» виконавчий комітет Тернопільської міської ради оголошує конкурс з пошуку інвестора на наступний проект:

Сфера діяльності Назва інвестиційного проекту Загальні техніко-економічні показники
1 Соціально-побутова Реконструкція нежитлових будівель комунальної власності

Місце розташування:

м. Тернопіль, вул. Білецька, 54

(складові частини об’єкта: 2 гаражі, навіс, вбиральня, огорожа, вимощення, будівлі площею 308,4 м кв; площа зем. ділянки: 0,4275 га; кад. ном.: 6110100000:02:004:0031)

та вул. Чумацька, 5

(заг. площа будівлі: 352,5 м кв; площа зем. ділянки: 0,1844 га; кад. ном.: 6110100000:01:002:0004)

- готовність та здатність учасника конкурсу профінансувати усі витрати, пов’язані з проектуванням, реконструкцією та введенням в експлуатацію нежитлових будівель комунальної власності та благоустроєм прилеглих територій;

- готовність учасника у разі визнання його переможцем конкурсу та укладення з ним інвестиційного договору за необхідності компенсувати витрати, пов’язані з оплатою за користування земельними ділянками;

- за результатами здійснення інвестиційної діяльності реконструйовані нежитлові будівлі комунальної власності за адресою: вул. Білецька, 54 та частина площ реконструйованої нежитлової будівлі комунальної власності за адресою: вул. Чумацька, 5 становитимуть комунальну власність в особі Тернопільської міської ради;

- за наявності додаткові пропозиції, спрямовані на створення соціально-економічного ефекту та інженерно-транспортної інфраструктури міста, вирішення майново-правових питань щодо об’єкта інвестування тощо.

Відповідні умови й обмеження щодо використання земельних ділянок та проведення будівельних робіт додаються до конкурсної документації.

Реєстраційний внесок за участь в інвестиційному конкурсі не стягується.

Орієнтовний термін здійснення інвестиційної діяльності складає 24 місяці з моменту підписання інвестиційного договору.

Конкурсна документація, умови участі та інші процедурні аспекти визначені Положенням про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста (рішення виконавчого комітету від 03.10.2012 року №1586 – https://ternopilcity.gov.ua/vikonavchiy-komitet/arhiv-rishennya-vikonavchogo-komitetu/679.html)

З метою отримання конкурсної документації, а також за більш детальнішою інформацією просимо звертатись в управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради: вул. Листопадова, 5, тел. 067 67 88 447, e-mail: usrm.mr@gmail.com.

Кінцевий термін прийому документів 24.06.2022 року.