Про затвердження результатів конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль»

ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

восьме скликання

РІШЕННЯ

п'ята сесія

 

23 квітня 2021 р.                                                                         8/5/229

 

Про затвердження результатів

конкурсу з вибору керуючої

компанії індустріального парку “Тернопіль”

 

З метою забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності території, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури Тернопільської міської територіальної громади, керуючись Законом України «Про індустріальні парки», ч. 43 ст. 26 та ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол засідання конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль» від 20.04.2021 року №3, рішення міської ради від 05.10.2018 року №7/28/35 «Про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль» (зі змінами), від 08.08.2018 року №7/26/3 «Про створення індустріального парку «Тернопіль» та затвердження Концепції індустріального парку «Тернопіль», Стратегічний план розвитку Тернопільської міської територіальної громади до 2029 року, висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити результати конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку «Тернопіль» та визначити переможцем конкурсу Комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (далі – КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення»).

2. Укласти з КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» договір про створення та функціонування індустріального парку терміном на 5 (п’ять) років, з можливістю продовження дії договору за згодою сторін у межах терміну, на який створено індустріальний парк.

3. Здійснити підготовку необхідних документів щодо передачі КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» (код ЄДРПОУ – 14041652, місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1 в користування, на правах оренди, земельну ділянку площею 15,0 га (кадастровий номер 6110100000:11:003:0060), що розташована за адресою: вул.Микулинецька м.Тернопіль, цільове призначення: для створення і функціонування індустріального парку, терміном на 30 років.

4. Контроль щодо виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

 

Міський голова                                                              Сергій НАДАЛ