Управління Державної казначейської служби України у м. Тернополі Тернопільської області звертає увагу платників податків про заміну рахунків

 

            ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ,           

  ПЛАТЕЖІВ ДО БЮДЖЕТУ  

  

      Управління Державної казначейської служби України у м. Тернополі Тернопільської області звертає увагу платників податків, місцевих фінансових органів, органів Державної податкової служби України та інших органів, що контролюють справляння надходжень бюджету, банківських установ, що відповідно до вимог наказу Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203 «Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі» з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунку IBAN з 01.01.2020 в органах казначейства для зарахування податків, зборів, платежів до бюджетів будуть діяти нові рахунки.

         Нові рахунки вступають в дію з 01.01.2020.

         Звертаємо увагу, що з 01.01.2020 зарахування на старі рахунки здійснюватися не буде.

  Реквізити нових рахунків необхідно отримати в органах, які контролюють справляння надходжень до бюджетів.

Додатково: Інформацію про реквізити рахунків, що відкриті за кодами класифікацій доходів бюджетів для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів м.Тернополя  розміщено на веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області в рубриці «Реквізити рахунків»

[https://ter.treasury.gov.ua/ua/dlya-gromadskosti/rekviziti-rahunkiv]