Про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності

Оновлено 02.02.2024р.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (ПК "Березіль") доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (спортивні комплекси) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (залізничний транспорт) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (соціальні послуги) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (спорт) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади позашкільної освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади професійно - технічної освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади загальної середньої освіти) доступна для перегляду ТУТ.

Інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (заклади дошкільної освіти) доступна для перегляду ТУТ.