Оголошення про конкурс на посаду директора Тернопільської художньої школи імені Михайла Бойчука»

Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Тернопільської художньої школи імені Михайла Бойчука.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата:

Посаду керівника Закладу може обіймати особа яка :

  • є громадянином України та вільно володіє державною мовою;
  • має вищу освіту;
  • має стаж педагогічної роботи не менше трьох років;
  • має стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
  • організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджають виконанню посадових обов’язків та здатна своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

         Не може бути призначена на посаду керівника Закладу особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління закладом культури.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

- заяву про участь у конкурсі на ім’я начальника управління культури і мистецтв із наданням письмової згоди на збір та обробку персональних даних;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості);

- копія документа, що посвідчує особу ;

 - копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

інші документи на розгляд заявника.

Перелік документів, є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.

Дата початку приймання документів з 31 серпня  2021 року до 29 вересня 2021 року (включно).

Дата початку формування конкурсної комісії з 31 серпня 2021 року.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси  управління культури і мистецтв у встановлений строк: м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка,1 каб. 31, e-mail: kultura_mr.ter@ukr.net

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду директора Тернопільської художньої школи імені Михайла Бойчука, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Довідки за телефонами (0352) 52-67-32.

 

Зразок заяви кандидата про участь у конкурсі та згоду на обробку персональних даних (додається).