Відбулось розгляд заяв до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя»

 09.10.2018р. о 15.00 год. в залі засідань Тернопільської міської ради відбулось розгляд заяв до складу конкурсної комісії, від громадських організацій, з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя»

В управління культури і мистецтв надійшли дві заяви від громадських організацій щодо включення кандидатур до складу комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя»., а саме ТГО «Альянс рекламістів Тернопільщини «Арт» та ГО «Тернопільський інститут медійних інновацій».

За результатами жеребкування, серед претендентів від громадських організацій  визначено три кандидатури, які включені до  складу конкурсної комісії,  з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального підприємства «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя», а саме:

від ТГО «Альянс рекламістів Тернопільщини «Арт»:

  • Сивак Ірина Ігорівна
  • Костюк Ігор Васильович

від ГО «Тернопільський інститут медійних інновацій»:

      - Потішна Ірина Ігорівна