Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

16 вересня відбудеться онлайн-дискусія в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах».

16 вересня об 11:00 Українська асоціація медіа бізнесу організовує онлайн-дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах.

Тема дискусії - «Ефективні комунікації в громаді. Досвід Дунаївців Хмельницької області.

Гостею дискусії буде Заяць Веліна Владиславівна – міська голова міста Дунаївці Хмельницької області.

Запрошуємо до участі! Просимо заздалегідь підготувати запитання до пані Заяць та залишити їх в реєстраційній формі. Ми передамо запитання пані Веліні Заяць щоб вона могла підготуватися до розмови. Крім того, ви заохочуємо вас поділитися із колегами своїми успіхами, розказати про ситуацію в громаді, поділитися успіхами та проблемами, задати гості та колегам питання і, звичайно, дізнатися про те, як саме досягли успіху в інших громадах, якими є важливі складові такого результату.
Участь у дискусії – за умови обов’язкової реєстрації за посиланням: https://forms.gle/cfSMcVNjHMf1rzGh9
Це буде четверта з 10 дискусій, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах».

Відеозаписи раніше проведених заходів УАМБ доступні на сайті https://redactor.in.ua/ або на Youtube-каналі асоціації.
УАМБ нагадує, у Вас є можливість подати ваш проєкт на конкурс та отримати мікро-грант для вашого локального медіа як самостійно, так і разом із громадою – та отримати фінансування на розвиток чи побудову корисного сервісу для громади.
За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерки проєктів УАМБ Ольги Сергієнко: 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com.