Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

У Тернополі нацгвардійці виявили понад 100 грамів ймовірних наркотичних речовин

Військовослужбовцями 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України під час самостійного патрулювання в парку «Здоров’я», неподалік Тернопільської міської комунальної лікарні № 3, були виявлені особи, які йшли на зустріч патрульним, розпиваючи імовірні алкогольні напої.

Під час спілкування чоловіки помітно хвилювались, в них спостерігалося тремтіння рук. На запитання, чи мають вони із собою заборонені речовини, повідомили, що мають наркотичні речовини.

При візуальному огляді у громадян було виявлено 60 згортків, обмотаних різнокольоровими ізоляційними стрічками. На місце події була викликана слідчо-оперативна група, працівники якої згодом виявили і вилучили: 30 згортків із полімерними та поліетиленовими пакетиками на застібку із порошковою речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, спільною вагою у 55 грами; 16 згортків, в яких знаходились полімерні пакетики на застібку із речовиною рослинного походження зеленого кольору, імовірно марихуаною, вагою 32 грами; 8 згортків, в середині яких знаходились поліетиленові пакетики на застібку із таблетками трикутної форми, світло-синього кольору та із кристало-подібною речовиною білого кольору, схожими на солі, загальною вагою 16 грамів; 5 згортків поліетиленових пакетів із таблетками трикутної форми світло-синього кольору, імовірно, екстезі, та 1 згорток з поліетиленовим пакетиком на застібку, в якому знаходилась «марка» червоного кольору.