Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу на баланс

Затверджено рішенням міської ради від 27.01.2023 №8/22/10

Для забезпечення електропостачання в умовах надзвичайних ситуацій та з метою належної експлуатації, утримання у відповідному стані матеріальних цінностей, відповідно до «Програми захисту населення і території Тернопільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки», затвердженої рішенням міської ради від 22.11.2018 №7/30/20, Протоколу засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді від 16.09.2022 №20, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати безоплатно з балансу Тернопільської міської ради на баланс виконавчих органів Тернопільської міської ради, закладів загальної середньої освіти, Комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня», Комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради товарно-матеріальні цінності на загальну вартість 27189700,00 грн. (двадцять сім мільйонів сто вісімдесят дев’ять тисяч сімсот грн. 00 коп.) згідно додатку (додається).

2. Відділу обліку та фінансового забезпечення провести документальне оформлення передачі майна згідно чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами Івана Хімейчука.