Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження реєстру отримувачів та виплати грошової компенсації за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва

З метою забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції на одержання земельних ділянок, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Земельним кодексом України, рішенням сесії міської ради від 16.03.2018 року №7/23/14 «Про грошову компенсацію за земельні ділянки учасникам бойових дій та особам прирівняних до них» із внесеними змінами, рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.04.2018 №347 «Про Порядок виплати грошової компенсації та Порядок формування та ведення реєстру осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» із внесеними змінами, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити протокол засідання Ради підтримки учасників антитерористичної операції від 09.12.2021 року №13.

2. Доповнити реєстр отримувачів грошової компенсації за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва, згідно з додатком (додається).

3. Управлінню соціальної політики виплатити грошову компенсацію учасникам антитерористичної операції за земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва, згідно з додатком, в розмірі передбаченому рішенням сесії міської ради від 16.03.2018 року №7/23/14 «Про грошову компенсацію за земельні ділянки учасникам бойових дій та особам прирівняних до них».

4. Контроль за виконанням покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.