Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про нагородження випускників закладів загальної середньої освіти

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні” на виконання міської Програми розвитку освіти на 2020-2022 роки, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити пропозицію управління освіти і науки міської ради та Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу щодо преміювання випускників закладів загальної середньої освіти Тернопільської міської територіальної громади за результатами ЗНО:

- за 199 або 199,5 балів з базової дисципліни у розмірі 6250 грн;

 - за 200 балів з базової дисципліни у розмірі 12500 грн.;

- за 400 балів з базових дисциплін у розмірі 25000 грн.;

- за 600 балів з базових дисциплін у розмірі 37500 грн.

2. Для затвердження даної пропозиції сесією міської ради управлінню освіти і науки  підготувати проект рішення міської ради «Про внесення змін та доповнення в Положення про преміювання учнів та педагогічних працівників, затверджене рішенням міської ради від 26.01.2016р. № 7/5/60 «Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Тернополя».

3. Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу (Галина Литвинюк) забезпечити виплату одноразових премій.

4. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника управління освіти і науки  міської ради Ольгу Похиляк.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.