Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про впорядкування та відновлення лісових захисних насаджень на землях комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади

Розглянувши «Рекомендації щодо упорядкування та відновлення лісових захисних насаджень Тернопільської міської територіальної громади», розроблені ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», керуючись ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Рекомендації щодо упорядкування та відновлення лісових захисних насаджень Тернопільської міської територіальної громади взяти до відома.
2.Визначити земельні ділянки, для розміщення та відновлення лісових насаджень на території Тернопільської міської територіальної громади орієнтовною площею 357,0 га.
3.Відділу земельних ресурсів підготувати проект рішення "Про впорядкування та відновлення лісових захисних насаджень на землях комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади" на розгляд сесії Тернопільської міської ради.
3.1.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру, при розробленні Генеральних планів сільських населених пунктів, враховувати земельні ділянки, які визначені для розміщення лісових насаджень.
4.Провести інвентаризацію на території Тернопільської міської територіальної громади земельних ділянок комунальної власності вкритих лісом, які використовуються комунальним підприємством «Зборівське районне комунальне агролісогосподарське підприємство Зборіврайагроліс".
5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.