Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про визначення замовника робіт та передачу на баланс і технічне обслуговування спортивного майданчика

З метою належного утримання і обслуговування спортивного майданчика, на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту Тернопільської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням міської ради № 8/2/6 від 18.12.2020, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №29 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області передати, а «Дитячо-юнацькій спортивній школі «Футбольна академія «Тернопіль» Тернопільської міської ради прийняти на баланс для утримання та обслуговування спортивний майданчик за адресою бульв. Д.Вишневецького, 10 в м. Тернополі первісною вартістю 1 448 062, 00 грн. (Один мільйон чотириста сорок вісім тисяч шістдесят дві гривні 00 копійок) та залишковою вартістю станом на 01.01.2021 рік 1 419 101, 00 грн. (Один мільйон чотириста дев’ятнадцять тисяч сто одна гривня 00 копійок).
2. Прийняття – передачу об’єкта, зазначеного в п. 1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.
3. «Дитячо-юнацьку спортивну школу «Футбольна академія «Тернопіль» Тернопільської міської ради визначити замовником робіт по об’єкту «Реконструкція футбольного поля та спортивних майданчиків з влаштуванням бігових доріжок за адресою бульв. Д.Вишневецького, 10 в м.Тернополі».
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.