Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про реєстрацію квартир в якості службових

Розглянувши клопотання Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, керуючись Житловим кодексом, Постановою Ради міністрів УРСР «Про службові жилі приміщення», враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Зареєструвати в якості службової Головного управління Національної поліції в Тернопільській області однокімнатну квартиру №… житловою площею 10,0кв.м. за адресою вул… та видати ордер співробітнику ГУНП в Тернопільській області Мулі … на склад сім'ї 2 особи.
2. Зареєструвати в якості службової Головного управління Національної поліції в Тернопільській області однокімнатну квартиру №… житловою площею 10,0кв.м. за адресою вул… та видати ордер співробітнику ГУНП в Тернопільській області Теслюк … на склад сім'ї 2 особи.
3. Зареєструвати в якості службової Головного управління Національної поліції в Тернопільській області однокімнатну квартиру №…житловою площею 10,0кв.м. за адресою вул… та видати ордер співробітнику ГУНП в Тернопільській області Рибчак … на склад сім'ї 3 особи.
4. Зареєструвати в якості службової Головного управління Національної поліції в Тернопільській області однокімнатну квартиру №… житловою площею 10,0кв.м. за адресою вул…. та видати ордер співробітнику ГУНП в Тернопільській області Чумакевичу … на склад сім'ї 1 особа.