Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про відкриття маршруту

Враховуючи неодноразові звернення мешканців міста, з метою надання якісних та безпечних послуг з перевезення пасажирів в м. Тернополі та для додаткового вивчення попиту населення на перевезення, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Відкрити, в тестовому режимі, автобусний маршрут №37 «Овочевий ринок – Східний масив», передбачивши його проходження вулицями «Митрополита Шептицького, Живова, Князя Острозького, Пирогова, Гоголя, Руська, Степана Бандери, Слівенська, Лесі Українки, Протасевича, Степана Бандери, Руська, Князя Острозького, Митрополита Шептицького» із усіма зупинками на шляху проходження.
2. КП «Тернопільелектротранс»:
2.1. Тимчасово, до проведення чергового конкурсу на перевезення пасажирів в м. Тернополі, забезпечити обслуговування автобусного маршруту №37 «Овочевий ринок – Східний масив», вказаний в п.1 даного рішення, автобусами в кількості 1 (одна) одиниця.
2.2. Виготовити та погодити паспорт та розклад автобусного маршруту №37 «Овочевий ринок – Східний масив» в установленому порядку.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.