Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 27 травня 2020 №392 «Про надання нотаріально завіреної згоди на проведення будівельних робіт»

З метою реалізації контрактів №ТER-ICB-02L.3 «Реконструкція Верхньо-Івачівського водозабору», № ТER-ICB-09 «Оптимізація системи водопостачання та розподілу, включаючи заміну та відновлення мереж водопостачання та водовідведення», які реалізуються в рамках Проекту «Розвиток міської інфраструктури - 2», на виконання п. 28 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 року № 466, ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.1.2 рішення Тернопільської міської ради від 05.01.2011р. № 6/4/7 «Про заходи щодо управління комунальним майном», рішення Тернопільської міської ради від 18.07.2014р. №6/49/187 «Про підтримку участі КП «Тернопільводоканал» у спільному з міжнародним банком реконструкції і розвитку проекті «Проект розвитку міської інфраструктури — 2» та укладення субкредитного договору в межах реалізації проекту» виконавчий комітет Тернопільської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету Тернопільської ради від 27 травня 2020 року №392 «Про надання нотаріально завіреної згоди на проведення будівельних робіт» та:
а) в пункті 1 після слів «Реконструкції каналізаційних очисних споруд з будівництвом цеху обробки мулу за адресою м. Тернопіль, вул. Об’їздна, 4» доповнити реченнями наступного змісту:
«Реконструкції напірно - самопливного колектора побутової каналізації DN800 від камери «А» по вул. Довженка до КОС по вул. Об’їзна в м. Тернопіль», «Реконструкції Верхньо-Івачівського водозабору КП «Тернопільводоканалу» по вулиці Зелена, 75 в селі Великий Глибочок, Тернопільського району, Тернопільської області»;
б) в пункті 2 після слів «Реконструкції каналізаційних очисних споруд з будівництвом цеху обробки мулу за адресою м. Тернопіль, вул. Об’їздна, 4» доповнити реченнями наступного змісту:
«Реконструкції напірно - самопливного колектора побутової каналізації DN800 від камери «А» по вул. Довженка до КОС по вул. Об’їзна в м. Тернопіль», «Реконструкції Верхньо-Івачівського водозабору КП «Тернопільводоканалу» по вулиці Зелена, 75 в селі Великий Глибочок, Тернопільського району, Тернопільської області».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.