Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про звільнення від плати за соціальні послуги

З метою соціальної підтримки одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю та інших вразливих груп, що перебувають в складних життєвих обставинах, враховуючи постанову КМУ від 01.06.2020 № 587 «Про організацію надання соціальних послуг», керуючись ст. 28 Закону України «Про соціальні послуги» та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:
ВИРІШИВ:
1. Звільнити від плати за соціальні послуги громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, осіб, які не здатні до самообслуговування, що не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу, або рідні є громадянами похилого віку чи визнані особами з інвалідністю в установленому порядку і до 01.01.2020 перебували на обслуговуванні в Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) та середньомісячний сукупний дохід яких перевищує два прожиткові мінімуми для відповідної категорії осіб.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дідича В. Є.