Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження мережі об’єктів з підготовки вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах

Внесено зміни відповідно до рішення ВК від 17.11.2021 № 1038

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення розвитку здібностей вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл в обраному виді спорту, створення необхідних умов для підготовки   спортсменів для резервного спорту, виконавчий комітет міської ради        

ВИРІШИВ:

1. Затвердити мережу об’єктів та визначити їх як базові з підготовки вихованців    комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах, згідно з додатком (додається).

п.2 викладено в новій редакції відповідно до рішення ВК від 17.11.2021 № 1038

2. Керівникам закладів, майно яких перебуває на балансі та визначене як базове з підготовки вихованців комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл до участі у спортивних заходах та керівникам комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл щороку погоджувати та за потреби актуалізовувати графіки занять спортивних груп.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.