Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету від 15.07.2015 року № 629 "Про надання права на укладення із ТОВ "Юкрейн Інфрастракче Девелопмент" договору на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності"

Враховуючи клопотання ТОВ "Юкрейн Інфрастракче Девелопмент" від 24.07.2020 року щодо доповнення переліку об’єктів, на яких розміщені телекомунікаційні мережі, мережі зв’язку та інше слабострумне обладнання, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про телекомунікації», рішенням виконавчого комітету від 25.08.2011 року №1447 «Про затвердження примірного договору», виконавчий комітет міської ради
Вирішив:
1. Внести зміни та доповнення в додаток до рішення виконавчого комітету 15.07.2015 року № 629 "Про надання права на укладення із ТОВ "Юкрейн Інфрастракче Девелопмент" договору на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності" та доповнити вулицями Івана Франка, 7 та Івана Франка, 11.
2. Комунальному підприємству «Тернопіль Інтеравіа» оформити із ТОВ "Юкрейн Інфрастракче Девелопмент" додаткову угоду до договору на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в межах міста Тернополя, що належать до комунальної форми власності у відповідності до пункту 1 даного рішення.
3. ТОВ "Юкрейн Інфрастракче Девелопмент" надати управлінню транспортних мереж та зв’язку погоджену проектну документацію на об’єкти, визначені в пункті 1 даного рішення, в двомісячний термін з дати підписання угоди.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.