Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про передачу проектно-кошторисної документації

З метою забезпечення виконання робіт з капітального ремонту вул. Тарнавського (від проспекту Злуки до вул. Київської) в м. Тернополі, враховуючи рішення Тернопільської обласної ради від 05.03.2020р. № 1584 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Управлінню житлово-комунального господарства благоустрою та екології Тернопільської міської ради передати комунальному підприємству «Тернопількомунінвест» проектно-кошторисну документацію: «Капітальний ремонт вул. Тарнавського (від проспекту Злуки до вул. Київської) в м. Тернополі».
2.Управлінню житлово-комунального господарства благоустрою та екології Тернопільської міської ради та комунальному підприємству «Тернопількомунінвест» оформити прийняття-передачу згідно пункту 1 рішення відповідними документами згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського.