Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання опікуну дозволу на відчуження майна від імені недієздатної особи

До органу опіки і піклування звернувся …, 23.11.1971 року народження, зареєстрований за адресою м. Тернопіль, вул. … про надання дозволу на відчуження квартири за адресою м. Тернопіль вул. …/…, яка належить особі з інвалідністю ІІ групи загального захворювання, недієздатному … 21.09.1969 року народження ,опікуном якого він є.
Квартира по вул. …/… на праві спільної сумісної власності належить …, … і …Недієздатному … на праві приватної спільної часткової власності належить 16/25 домоволодіння житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами за адресою м. Тернопіль, вул. …, де він зареєстрований і проживає разом з сім’єю брата.
Враховуючи висновок Опікунської ради від 10.03.2020 (протокол № 4), керуючись ч.2, ч.3 ст.41, ч.1 п.3 ст.71 Цивільного кодексу України, п.п.4п. «б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Надати дозвіл опікуну … на відчуження частки двохкімнатної квартири за адресою: м. Тернопіль, вул. …/…, яка належить недієздатному …
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.